ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ο Αλέξιος Νικολουτσόπουλος γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας και κατάγεται από τον Κοροιβο Ηλείας ένα χωριό κοντά στην αρχαία Ιλιδα.

Με την μαγειρική τέχνη ασχολείται από το 1995 και έχει πτυχίο Α Μάγειρα!.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους εστίασης και τροφίμων σε μεγάλα κέτερινγκ και ξενοδοχεία των Αθηνών.

Συνεχίζει μέχρι και σήμερα με πολύ ζήλο και αγάπη την τέχνη της μαγειρικής, και στον ελεύθερο χρόνο μαγειρεύει για τους φίλους του και την οικογένεια του.!

Chef Alexios Nikoloutsopoulos